Otteluparit arvotaan turnauskaavioon
lehdistötilaisuudessa Torstaina 30.9.2010

Ottelijoiden varustus:
-kypärä
-Ice Warrior -suojavarusteet
-MMA-hansikkaat

Otteluparista voittajana jatkoon selviää ottelija joka ottaa kaksi erä voittoa vastustajastaan, tai tyrmää vastustajansa esim. ensimmäisessä erässä. Arvostelutuomarit pisteyttävät erät pää- ja vartalo-osumien, kehänhallinnan ja aktiivisuuden mukaisesti.

Erien pituus on 60 sek.

Ottelijan/ottelijoiden kaaduttua jäähän menevät kehätuomarit väliin ja nostavat ottelijan/ottelijat takaisin pystyyn, jolloin ottelu jatkuu normaalisti. Mikäli toinen ottelijoista joutuu tyrmätyksi lasketaan hänelle lukua kymmeneen. Päätuomari tekee päätöksen ottelun jatkamisesta. Samassa ottelussa lukua ei lasketa kuin kerran, jos ottelijalle joudutaan laskemaan lukua toistamiseen, päättyy ottelu tekniseen tyrmäykseen.

Vastustajaa saa lyödä ainoastaan nyrkeillä, lisäksi vastustajaa saa tarttua paidasta kiinni, tarkoituksena horjuttaa vastustajaa. Potkujen ,pään, kyynärpäiden ja polvien käyttö on kielletty. Sääntörikkomuksesta ottelija diskataan välittömästi ja hän menettää siihen asti ansaitsemansa palkintorahat. Semi-finaaleissa tai finaalissa ottelemaan kykenemätön osallistuja korvataan tuomarien valitsemalla ottelijalla aiempien kamppailuiden perusteella.